nzclara.blogg.se

Ett år i Nya Zeeland

En dag med kompisar och mollys födelsedag

Publicerad 2016-01-15 02:18:04 i Allmänt,

I onsdags åkte jag till badhuset på aqua run med några kompisar. Jag hade ingen aning om vad det var innan jag kom dit, men det ser typ ut såhär:
Det är alltså lite som wipeout, fast mycket mindre. Den Aqua rum som var på vårt badhus såg lite annorlunda ut. Det var vi och alla nioåringar som var där men det var faktiskt väldigt kul.

När vi vart där typ en timme så kände vi oss nöjda så vi bestämde oss för att gå till stranden istället. Badhuset ligger vid Stanmore bay och vi skulle till Manly beach så vi bestämde oss att gå på klipporna till Manly. Vanligtvis kan man inte gå från Stanmore till Manly men som tur var det lågvatten så det gick bra. Det var inte så långt, kanske 1,5 km men det var jättecoolt. Vi hittade några grottor och ett jättefint picnicställe. Hela vandringen tog en timme och när vi kom fram till stranden så badade vi. Sen låg vi bara och solade hela eftermiddagen. 

Sen bestämde vi oss även för att äta tillsammans. Så vi åkte och köpte takeaways, jag köpte världens godaste halomisallad från en turkisk resturang. Sen åt vi allihopa hos Bethany. På kvällen tittade vi på Soul Surfer. Jag hade sett den förut men den är jättebra så jag hade inget emot att se den igen. Har tyvärr inga bilder.

I torsdags fyllde kusin Molly 6 år. Hela släkten skulle dit vid 5 och äta middag men jag och Jay dit vid 11 för att hjälpa till med hennes kalas. Vid 5 kom som sagt släkten och då beställdes det pizza till allihopa. Sen blev det även chokladtårta till efterrätt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Halloj!! Mitt namn är Clara, jag är en tjej på 16 år.15/16 är jag utbytesstudent i Whangaparaoa utanför Auckland i Nya Zeeland. Här kan du följa mig på min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela