nzclara.blogg.se

Ett år i Nya Zeeland

Rangitoto

Publicerad 2016-03-18 05:02:57 i Allmänt,

I lördags gjorde jag inte så mycket. På förmiddagen fixade jag Jays hår för hon skulle på fest. Sen på eftermiddagen blev jag uttråkad så jag gick på en promenad på klipporna. Man kan i vanliga fall inte gå på klipporna men det var lågvatten som tur var så då passade jag på.I söndags ringde klockan vid 7 och vid 8 åkte jag, Tanya och Andrew till Devonport där färjan till Rangitoto gick. Det var vi tre som åkte plus, Melissa, Andrews syster Denice och hennes svägerska Jodie.
 
När vi kom till Rangitoto så gick vi till några lavagrotyor först som var supercoola, en var en jättelång tunnel som man gick igenom.

Efter det gick vi upp till toppen där vi knäppte massa kort och titta på utsikten. Sen gick vi ner på andra sidan och gick runt vulkanen tillbaka till färjan. Det fanns även massa små söta stugor på ön och dom hade gjort en som ett litet museum man fick gå in i. Tror totalt att vi gick 14 km totalt så det var kul.Det var allt jag gjorde i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Halloj!! Mitt namn är Clara, jag är en tjej på 16 år.15/16 är jag utbytesstudent i Whangaparaoa utanför Auckland i Nya Zeeland. Här kan du följa mig på min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela